Плевенските предприемачи подкрепиха програмата на Зеленогорски

21.10.2011

Insert thumbКандидатът за кмет на Плевен Найден Зеленогорски и кандидатите за общински съветници от партия „Българска нова демокрация” присъстваха на първата копка на многофункционалната спортна площадка в комплекс „Сторгозия”. Уникалното съоръжение ще бъде изградено изцяло със средства по проект по Оперативна програма „Регионално развитие”.

По-късно през деня на среща с предприемачи от малкия и средния бизнес г-н Зеленогорски представи акцентите в своята програма за управление през следващия мандат, свързани с икономиката, инфраструктурата и публично-частните партньорства. На срещата стана ясно, че в периода 2007-2011 год. в икономиката на Плевенска община са инвестирани над 1 милиард и 200 милиона лв.

„Ще продължим да поддържаме ниски нива на местни данъци и такси, ниски цени на административни услуги и ниски наемни цени на общински имоти. Предвиждаме намаляване на такса смет за бизнеса, персонални екипи за работа с инвеститори, електронно обслужване и обслужване на „едно гише”.” ангажира се Найден Зеленогорски.

Едно от най-големите и модерни предприятия в Плевен - фабрика „Димитров” ООД, посетиха същия ден кандидатът за четвърти мандат Найден Зеленогорски и кандидатите за съветници на БНД. Те припомниха, че през мандата бяха построени и ремонтирани улици на обща стойност 18 милиона лева. Предстоят дейности със средства от европейско финансиране и инвестиционен кредит. Ще бъдат разработени нови, високотехнологични зони, в съответствие с новия устройствен план - с комуникации, улично осветление, електричество, ВиК, газификация - на които да се реализират високотехнологични индустрии, като това ще бъде условието при кандидатстване за закупуване на такъв терен.  Видео

 

С номер 34 в интегралната бюлетина за кмет на Плевен Найден Зеленогорски, кметове на кметства и кандидати за общински съветници от ПП „Българска нова демокрация”

 


Още по темата

thumb 21.02.2018

Участие на Антон Койчев в "...

21 февруари, сряда, 17.15 часа

thumb 20.02.2018

Решения на Националния съве...

Форумът се проведе на 16 февруари

thumb 19.02.2018

Филип Кирев: Предлагаме мер...

Да се създаде специален фонд за подпомагане на изоставащите региони...

thumb 19.02.2018

Младежи от СДС почетоха пам...

Поклон пред Апостола!

thumb 17.02.2018

СДС остро осъжда зачестилит...

Цялото лицемерие за реформираната БКП, уж превърнала се в БСП, лъсн...

thumb 09.02.2018

Божидар Лукарски: Не вярвам...

Не вярвам да се стигне до предсрочни парламентарни избори заради Ис...

thumb 07.02.2018

Участие на д-р Антон Койчев...

Сряда, 7 февруари, 19.20 часа

thumb 03.02.2018

Тошко Иванов: Комунистическ...

Историята трябва да се изучава обективно

thumb 02.02.2018

Поклонение в памет на жертв...

Организатори са СДС Бургас и Съюзът на репресираните от комунистиче...

thumb 01.02.2018

СДС: Възмутени сме от ярост...

Тази история трябва да бъде преподавана и изучавана в българските у...