На 7 декември СДС става на 30 години

Партията, която промени България, празнува своя 30-ти рожден ден.

Честит празник на всички седесари, които не се отрекоха от синята идея! Честито на българските демократи, които не забравиха какво направи СДС за България!

Ние се гордеем, че първи предложихме обединителна национална кауза – членството на България в ЕС и НАТО, че отстояхме и работихме неотменно за тази цел, че не се уплашихме от непопулярни реформи, защото за нас просперитета на държавата беше по-важен от втория мандат на СДС. Гордеем се, че бързо изправихме на крака България след икономическата, политическа и зърнена криза, до която я докара червеното Виденово правителство. По време на управлението на СДС паднаха визите и това ни даде не просто възможността да пътуваме без пречки в Европа, но ни върна достойнството на свободни хора, отнето ни по времето на комунистическия режим.

СДС плати висока цена, премина през тежки раздели и опити да бъде заличена. Но оцеля, и днес уверено върви по пътя на своето възраждане! И отново с ясна национална кауза: българите – европейски граждани с европейски доходи!

ДА си пожелаем още много сини години и бъдещи успехи!