Надежда Нейнски: Станислав Благов е политически пример за доблест, честност и почтеност

01.10.2011

Insert thumb„Смятам, че Станислав Благов може да бъде политически пример за доблест, за честност, за почтеност и наистина милее за хората.” Това каза в Свищов евродепутатът, бивш външен министър и бивш лидер на СДС Надежда Нейнски при откриването на предизборната кампания на Коалиция „За Свищов”. Със Станислав Благов преминахме през много трудни моменти. Хората в този град помнят, че той беше до тях, когато се случваха трагични събития, беше до тях, когато плачеха и когато се радваха, беше до тях, когато търсеха помощ, когато търсеха надежда... Този човек наистина е гордост за вашия град!”, каза Нейнски.

 Тя изрази убеждението си, че досегашният кмет на Свищов ще спечели местните избори с още по-убедителен резултат, „защото трябва да кажа, че в моята вече некратка политическа биография се срещнах с много политици, видях много лидери-някои от тях загаснаха като еднодневки, други предадоха и приятелите си, и партията си, и страната си, и се научих да ценя какво означава да отстояваш кауза, какво означава да отстояваш принципи, знам колко е дефицитно товаЗатова днес аз дойдох тук, за да ви кажа, че този човек заслужава вашето доверие. Че с цялото си сърце, с целия си авторитет аз заставам зад него и ще го подпомагам във всяка негова стапка, както той винаги е можел да разчита на мен през всичките тези години, отбеляза Нейнски.

 Народният представител от региона д-р Ваньо Шарков подчерта, че Станислав Благов е един от водещите кметове в страната. „Има хора, които могат да бъдат кметове. Има хора, които не трябва да бъдат кметове. Има хора, които не заслужават да бъдат кметове, но Станислав е от хората, които могат и заслужават да бъдат кметове, защото го е доказал през тези 12 години. Доказа го с куража си, с който тръгна през 1999 г., с онези заветни 17 гласа, с които спечели изборите и след това побеждаваше винаги на първи тур. Сега ще спечели на първи тур с още по-голяма разлика, защото го заслужава”, каза д-р Ваньо Шарков.

 Откриването на предизборната кампания на Станислав Благов уважиха народният представител Лъчезар Тошев, общинският съветник от София Владимир Кисьов, почетният гражданин на Свищов Валентин Михов, кандидатът на СДС за кмет на Своге Христо Йолов и много граждани на Свищов.


Tags: Надежда Нейнски, Станислав Благов, Свищов

Още по темата

thumb 22.06.2012 - Велико Търново

Станислав Благов: С Ваньо Ш...

"Тук съм, защото без СДС няма демокрация. Ваньо Шарков е гаранция з...

thumb 24.05.2012

Надежда Нейнски призова евр...

По време на обсъждането на предложението за регламент за макрофинан...

thumb 19.05.2012

Надежда Нейнски: Ще търся н...

Хората не се интересуват от цялата тази вакханалия, която тече в по...

thumb 14.05.2012

Надежда Нейнски и Борис Мар...

Коментар на евродепутатът Надежда Нейнски и Борис Марков, председа...

thumb 24.04.2012

Десницата в Европа показа п...

Резултатите от първия тур на френските избори на практика показват ...

thumb 19.04.2012

Комитетът на регионите в ЕС...

Председателят на Комитета на регионите /КР/ в ЕС Мерседес Бресо изр...

thumb 09.04.2012

Надежда Нейнски: Европейска...

„Европейското предизвикателство пред традиционната десница в Българ...

thumb 09.04.2012 - Свищов

Станислав Благов: Население...

В Свищов населението е изключително чувствително по отношение на вт...

thumb 19.03.2012

Позиция на Надежда Нейнски ...

Препотвърждаването и развитието на проекта Синята коалиция е единст...

thumb 05.02.2012

Надежда Нейнски: Синята коа...

Изказване на Надежда Нейнски на форума "Регионите - национални и ев...