Иво Райнов: "Вярвайте на СДС, защото не се страхува да бъде всекидневно с вас."

20.10.2011

 В неделя всеки от нас ще има поредния шанс да избира своето/нашето бъдеще. Изборът има само две възможни алтернативи.Нов модел на европейско развитие или познатия стил „Казанджиев”. В първия случай избираме прозрачност, гражданско участие, подкрепа за местния бизнес, силно образование, възродена култура, грижа за всеки човек, модерен облик за селата ни. Във втория случай давате глас за управление с познатата Казанджиева стилистика – задкулисни сделки, лични и партийни облаги, купуване на съветници, неизгодни и скъпи обществени поръчки, изоставен местен бизнес, закрити училища, изтрити културни традиции, прокудени млади хора, запуснати градски квартали и села, подтиснато гражданско общество, съмнения за корупция, неефективно, често користно, харчене на общински, национални и европейски пари.

Не вярвайте на БСП и Минчо Казанджиев. Не вярвайте на напудрените филмчета, които ви показват. Погледнете разбитата улица близо до дома ви, погледнете буренясалата градинка във вашия квартал, погледнете занемарения двор на училището, в което учи вашето дете, погледнете руините на летния театър, погледнете заграбените и оградени имоти в селата Лисец, Соколово, Хлевене, погледнете в едвам оцеляващото квартално магазинче, погледнете в празните стаи на децата ви, пораснали и безвъзвратно напуснали дома и града. Погледнете в портфейлите си.  Виждате ли там поне едно пробито левче от прокламираните 100 милиона. Не, защото те са в други портфейли.

Ако се чувствате бедни и не виждате надежда, ако не харесвате облика на квартала или селото, в което живеете, ако бизнеса ви е на ръба на оцеляването, ако ви дразнят високите размери на местните данъци, такса смет и цената на водата, ако сте затрупани със старите проблеми – излезте и гласувайте! За да накажете виновните – Казанджиев и БСП!

Не вярвайте, на тези кандидати, които нямат доблестта да застанат пред вас. Те няма какво да ви кажат, защото имат лични проекти и не им пука за вашето/нашето бъдеще. Те се страхуват да отговарят на вашите въпроси, защото са потънали в мерзост, далавери и корупция. Не вярвайте, че милеят за отечеството, реда и законността, не вярвайте, че са обединени, още по-малко, демократични сили. Те са хората, които се хранят два мандата на софрата на Казанджиев. Те са продажните съветници, които търгуват лични облаги за политическо влияние. Не взимайте техните петдесетачки, не се продавайте за чифт обувки или агнешка плешка. Утре ще бъдете отново боси и гладни, а те ще си върнат с лихвите мизерните левчета, с които купуват съвестта ви.

Ако се чувствате омерзени от търгашите в общинския съвет, ако сте гневни на хората, които ползват човешката мизерия, за да трупат пачки, ако сте ядосани на подлеците, които пазаруват съветнически мандати – излезте и гласувайте! Така ще спрете похода на корумпираните мошеници към общинския съвет.

Вярвайте на хората, които застават пред вас с лицата си – без маска, грим и преструвки. Вярвайте на хората, които двадесет дена не губят време да интригантстват и злословят, а чертаят бъдеще. Вярвайте на хората, които виждат по-далеч от два-три написани проекта.  Вярвайте на тези, които искат да помогнат на ловешкия бизнес, да работят за бъдещето на младите, да подкрепят местната култура, да развиват местното образование, да работят заедно с гражданите.

Ако искате политика в полза на Ловеч,  ако ако искате бъдеще на децата си тук, ако искате възраждане – излезте и гласувайте. За да дадете шанс за ново начало и надежда!

Вярвайте на СДС, защото единствен, със считаните за големи партии, има доблестта да ви представи цялостна концепция за развитие на Ловеч. Вярвайте на СДС, защото  представя най-категоричната и решителна позиция за смяна на модела в управлението. Вярвайте на СДС, защото единствен не включи в листите си политически наемници или агенти. Вярвайте на СДС, защото не се страхува да бъде всекидневно сред вас.

Ако искате управление с ясна физиономия, публични приоритети, заявени ангажименти и отговорност пред гражданите – излезте и гласувайте за СДС. Така ще подкрепите най-истинската опозиция на Казанджиев и сегашната власт!

Можете да ми вярвате, защото нося най-силната гражданска позиция сред всички кандидати. Вярвайте Можете да ми вярвате,  заради решителнността да се боря за промяната. Можете да ми вярвате, защото съм най-последователният противник на Минчо Казанджиев. Можете да ми вярвате, заради почтеността, морала и отдадеността на каузата „Бъдеще за Ловеч”.

Ако искате кмет способен да се грижи за вашите всекидневни проблеми, ако искате кмет, отговорен пред гражданите, ако искате кмет ненавиждащ корупцията, ако искате кмет с ясни идеи по всички икономически и социални въпроси – излезте и гласувайте с № 27! Така ще подкрепите избора на младите хора и промяната в Ловеч!

Не вярвайте на манипулациите за малките и големи партии. Големината на партиите зависи от политическия ръст на техните кандидати и броя на поддръжниците. Бъдете сигурни, че аз  и СДС ще бъдем по-големи след тези избори! Но както знаете – от теб/от вас зависи!

Излезте и гласувайте. Не позволявайте други да определят бъдещето ви. Гласувайте със сърце и разум. Гласувайте за качеството, идеите и морала. Бъдете сигурни на първи тур няма загубен глас. Защото всеки вот ще праща съветници в управлението на Ловеч. Изберете личностите, които могат да решават проблеми и да градят бъдеще. Спрете политическите мошеници и търгаши.

 Доверете се на Съюза на Демократичните сили  с № 27   в интегралната бюлетина за кмет и за общински съветници.

 Insert thumb

http://eratosten.wordpress.com/2011/10/19/1319/javascript:mctmp(0);


Още по темата

thumb 08.11.2019

Румен Христов: Аз също спир...

Когато нямаш алтернатива, не бива да подкрепяш БСП

thumb 08.11.2019

СДС след местните избори

Румен Христов в "Темите"

thumb 31.10.2019

Илия Лазаров: Доволни сме о...

Интервю за "Денят Он Ер"

thumb 31.10.2019

СДС: На втория тур - всички...

Помним не само миналото й, но и националните катастрофи и кризи, до...

thumb 31.10.2019

СДС Ловеч: Винаги сме бил...

Като хора и демократи , които категорично се противопоставяме на въ...

thumb 30.10.2019

Призив от СДС Подуяне: Нека...

Не оставайте равнодушни и да защитим заедно СИНЯТА ИДЕЯ, изстрадана...

thumb 30.10.2019

Участие на Илия Лазаров в Б...

30 октомври, сряда, 19.30 часа

thumb 29.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

30 октомври, сряда, 10 часа

thumb 28.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

Понеделник, 28 октомври, 19.30 часа

thumb 28.10.2019

СДС към ДБ: Очакваме да под...

Обръщение до лидерите на Демократична България