Емил Кабаиванов: Целим се в десетката на политическото пространство!

19.04.2013

Insert full sizeНие от СДС тръгваме с 10 стъпки, които предлагаме да извърви България в икономиката, земеделието, здравеопазването, образованието, с които нашата страна ще стане просперираща  и модерна държава. С тези думи председателят на  СДС и кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов откри в Карлово предизборната кампания на коалиция СДС. Той добави, че кандидатите за народни представители се отличават от кандидатите на другите партии  с това, че са нови лица за политиката, но зад тях стоят професионалните им успехи, безупречният им морал и доверието, което са завоювали пред обществото.

Insert full size

 

Бурни възгласи “СДС” и “Победа!” огласиха препълнената зала, в която на среща с кандидатите бяха дошли много млади хора, лекари, учители, адвокати, представители на малкия и средния бизнес, земеделски производители. Д-р Емил Кабаиванов представи лидера на партия Обединени земеделци Петя Ставрева, водач на листата на СДС за 17-ти многомандатен избирателен район, Пловдив област, Антон Минев – учител, заместник-кмет на община Карлово и младия Георги Пилев от Сопот.

Insert full size

 

 

Днес повече от всякога СДС ще гарантира в следващото Народно събрание правата на всеки един от нас – против полицейския произвол,  против нерагламентираните подслушвания, против това всеки да се чувства заплашен за живота и здравето си -  своя и на своето семейство, заяви д-р Емил Кабаиванов. Това е много важно в дни на вихрещия се скандал с нерегламентираното подслушване.

 

Insert full size

 

 

 

 

Нека всички хора, които искат да има алтерантива в десницата,  на 12 май да уцелят десетката  в политическото представителство, избирайки №10 в интегралната бюлетина. В цялата страна,  българските граждани ни казват, че е дошло времето да започнем нов период в развитието на нашата страна, без задкулисни игри, без сенки от миналото, без манипулации, заяви водачката на листата на СДС Петя Ставрева.

 

 

 

 

 

 

 

Insert full sizeАнтон Минев каза, че е горд от факта, че е в листата на партия с голяма идея – идеята за нова българска държава. Разбираме добре, че ни предстои дълъг и много тежък път, но тръгваме смело. Тръгваме на битка за сърцата на българите или поне на тези от тях, за които учителската показалка стои по-високо от полицейската палка, заяви вторият в листата на СДС и залата избухна в аплодисменти. Затова на предстоящите избори, ако спечелим, печели и всеки български гражданин, печелят учителите и университетските хора, печелят творците на културата и лекарите, печелят почтените и работещите българи, печелят младите, мислещите и можещите. Това е начинът да спечели цял народ, допълни Минев.

Insert full size

 

На финала младият футболист, играещ с №10 от ФК „Левски” Карлово Браян Стоянов, подари футболни фланелки на лидера на СДС,на Петя Ставрева и Антон Минев, който е и вицепрезидент на футболния клуб. Той им пожела успех и да уцелят десетката на парламентарните избори.

 

 

 


Tags: Емил Кабаиванов, Петя Ставрева, Антон Минев, Карлово, 17 МИР, СДС

Още по темата

thumb 15.05.2019

СДС към Стефан Тафров: Не в...

Ще сезираме ЦИК за Вашата кражба на символите и името на СДС и непр...

thumb 31.03.2017

Божидар Лукарски: Трябва да...

Подалият оставка лидер на СДС Божидар Лукарски определи като пораже...

thumb 25.03.2017

Божидар Лукарски: На 26 мар...

Най-добрият сценарий е дясно-центристко правителство. Само такова у...

thumb 22.03.2017

Филип Кирев: Длъжници сме н...

Развитието на спорта, особено масовия и аматьорския, е важна част о...

thumb 22.03.2017

Участие на Божидар Лукарски...

Участие на председателят на СДС и водач на КП "Реформаторски блок -...

thumb 20.03.2017

Костадин Марков: Влизането ...

Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен” подари атрактивно шоу ...

thumb 20.03.2017

Божидар Лукарски: РБ се офо...

Реформаторският блок се оформи като център и обединител на автентич...

thumb 17.03.2017

Божидар Лукарски: Служебния...

Каузата на коалиция "Реформаторския блок - Глас Народен" на тези и...

thumb 18.03.2017

СДС и Реформаторски блок - ...

Коалиция "Реформаторски блок-Глас Народен" почете паметта на жертви...

thumb 16.03.2017

Традиционно шествие-поклоне...

На 18 март / събота / 2017г. Съюзът на демократичните сили – Ловеч ...