СДС Перник първи сред политическите сили на волейбол

05.03.2014

Insert thumbОтборът на СДС Перник завърши първи сред останалите политически сили, взели участие в ежегодния турнир по волейбол, организиран по случай националния празник от Патриотично обединение-Перник.  Турнирът се проведе в зала „Кракра“ пред завидно присъствие на фенове на волейбола.

В сборното класиране СДС завърши втори след отбора на Община Перник, съставен основно от играчи юноши-старша възраст на местния волейболен клуб Миньор.  В надпреварата участие взеха още оборите на ГЕРБ – Перник, Радомир и Брезник, домакините от Патриотично обединение, водени от зам.председателя на ОбС Милан Миланов, както и състезателите на партия Синьо Единство.

За СДС участие взе и капитана на отбора и зам. председател на Общински съвет Перник – Десислав Аспарухов. Аспарухов благодари за усилията, вложени от младите състезатели от отбора на СДС – нови попълнения в младежката организация на партията.  „Проявявайте същия спортен дух и същото спортсменство и в политиката“, пожела им синия лидер след достойното представяне.  


Tags: 3 март

Още по темата

thumb 03.03.2018

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, ...

Честит 3 - ти март на всички българи! На днешната дата се навършват...

thumb 03.03.2014

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, ...

Денят на Освобождението е повод да си спомним и почетем с благодарн...