Реформаторите канят бургазлии на кафе до Часовника

05.10.2015

Реформаторите канят бургазлии на кафе до Часовника

Приемната на Реформаторския блок остава  отворена до 23 октомври и освен срещи на кафе с кандидатите за общински съветници, предлага още безплатен Wi-Fi и снимки

 Всеки ден до 23 октомври бургазлии могат да разговарят на кафе с кандидатите за общински съветници от  Реформаторския блок. По традиция реформаторите откриха изнесена приемна до един от символите на Бургас -  Часовника.

„Решихме да представим акцентите в предизборната си програма лично. Затова в нашата приемна бургазлии могат да ни задават въпроси, да чуят нашите решения  и съответно да споделят своите проблеми. Затова кандидатите ни за общински съветници ще пият сутрешното си кафе тук”, каза водачът на листата д-р Георги Митев.

Всеки бургазлия, който иска да зададе въпроси на конкретен кандидат, може да си запише среща с него във фейсбук страницата на Реформаторски блок – Бургас. Освен кафе, приемната на реформаторите предлага още безплатен Wi-Fi, удобни барбарони  и възможност за селфи на фона на числото 33, като снимките излизат веднага.

„Постарахме се да създадем едно уютно кътче  в центъра на града, на което в непринуден разговор да представим акцентите от предизборната си програма.  Приемната  до Часовника  ще работи до 23 октомври, но напомням, че офисите на партиите от Реформаторския блок са отворени целогодишно и всеки, който иска да ни посети е добре дошъл. Бургазлии могат да са сигурни, че ще положим всички  усилия и с нашите идеи ще помогнат за развитието на общината”, каза вторият в листата на реформаторите Тошко Иванов.  Той е представител на най-големия комплекс в  Бургас „Меден рудник”. Само за два часа, реформаторите раздадоха над 150 кафета и се снимаха с десетки свои поддръжници, като успяха да превърнат приемната си в най-оживеното място по ул. „ Алеко Богориди”. Фонът с N33 - бюлетината, с която реформаторите се явяват на местните избори в Бургас, се превърна в импровизирана стена за селфита на десетки минувачи.

Кафе с бургазлии пиха и зам.-председателят на СДС и народен представител от Реформаторския блок Костадин Марков, както и членът на Комисията за защита на потребителите Константин Райков, които уважиха откриването на приемната.


Tags: СДС, местни избори, Бургас

Още по темата

thumb 15.05.2019

СДС към Стефан Тафров: Не в...

Ще сезираме ЦИК за Вашата кражба на символите и името на СДС и непр...

thumb 10.10.2018

Младежи от СДС обсъждаха ев...

Представителите на СДС Райно Стоянов и Цвятко Толев участваха в раб...

thumb 04.10.2018

СДС обсъди с КТ "Подкрепа" ...

Поводът за срещата е заявената от СДС на ХХIII-та Националната конф...

thumb 13.09.2018

Румен Христов: Кабинетът ня...

„Виждаме, че им па́ри под краката на управляващите, промените в каб...

thumb 30.07.2018

СДС: От документа "Визия за...

„Визията за България“ на БСП вероятно ще бъде припозната и харесана...

thumb 27.07.2018

Заседание на Националния съ...

На 30 юли (понеделник) 2018г. ще се проведе заседание на Национални...

thumb 27.07.2018

Румен Христов: За нас голем...

Днес новият председател на СДС Румен Христов посети Враца, за да се...

thumb 20.07.2018

Румен Христов за бъдещето н...

Участие на Румен Христов в сутрешния блок на "Bulgaria on air"

thumb 18.07.2018

Румен Христов: Директорът н...

Чумата по дребните преживни животни е икономически значима и много ...

thumb 10.07.2018

Румен Христов: Партията тря...

Поставил съм си за основна задача да консолидирам Съюза на демократ...