thumb

СДС издигна Елеонора Николова за кмет на Русе

В Две могили синята партия издига Драгомир Драганов

thumb

Христо Апостолов: Образователната инфраструктура ще бъде приоритет и през следващия мандат

Много често гражданите забравят какво е било и какво е в момента, но считам, че столицата се развива в много правилна...

thumb

Участие на Антон Койчев в "Свободна зона"

Вторник, 17 септември, 10 часа

Новини от изборите

Д-р Емил Кабаиванов: За да успеем, ние от СДС и ГЕРБ, трябва да сме заедно

20.05.2019

За да имаме успех на изборите за Европейски парламент, трябва да бъдем заедно, да преследваме една цел, да имаме едни послания! Ние трябва да убедим дясномислещите хора, че е гражданска отговорност да упражнят своето законно право на глас и да дадат доверието си на нашите представители – на СДС и ГЕРБ. Защото бъдещето ни като обединени се трасира от изборите на 26 май. На ГЕРБ трябват истински десни съюзници – родолюбци, а не паркетни „войводи”! Нашето общо семейство – на СДС и ГЕРБ, е Европейската народна партия. Особено важно е да убедим хората и в още нещо: въпреки жестоката компроматна война ние – ГЕРБ, СДС, Обединени земеделци и всички десни избиратели сме единни, сплотени и заедно ще се победим БСП. Десницата - заедно с номер 12 на 26 май!” Това каза на предизборна среща в Карлово заместник-председателят на СДС д-р Емил Кабаиванов. Той посочи като пример за успешно партньорство между двете политически сили управлението на общината, чийто кмет е трети мандат. „Карлово е пример за добре усвоени пари от ЕС. Тогава, когато местната власт работи в синхрон с правителството, реализирането на проекти по европейските програми е с успешни резултати, видими и в градовете, и в селата. Не беше възможно да случим толкова много проекти, ако не бяха парите от Европа и това трябва да е ясно за всички. Европа променя общините, помага да бъде завършено започнатото. Ето защо тези европейски избори са толкова важни –резултатите от тях са за бъдещето на България.”, каза Кабаиванов.

Кандидатът за евродепутат Младен Шишков, народният представител и председател на Постоянната комисия по отбрана ген. Константин Попов, областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев, административният секретар Павел Гуджеров, разговаряха с жители на региона.

 

Insert thumbInsert thumb

             „На изборите за български представители в Европейския парламент ние ще заявим как бихме искали да се развиват страната ни и Европа през идните години. Много от проблемите, с които с сблъсква България, могат да намерят решения през членството ни в ЕС”, каза Младен Шишков. Той подчерта, че от активността в изборния ден зависи дали ще продължат успешните политики, водени от правителството. Младен Шишков подчерта и свършеното от българските евродепутати, чиято работа пряко се отразява върху начина на живот на хората у нас: намалените десетократно такси за преводи в евро, свалянето на таксите за роуминг, предприетите мерки срещу двойните стандарти за храните и превъртането на километражите на автомобилите и други. Младен Шишков подчерта, че основен приоритет на ГЕРБ е повишаване жизнения стандарт на българските граждани. „Ни сме отбор, който ще спечели изборите, ако получим вашата подкрепа. Изберете номер 12!“, призова Шишков.

 


Още по темата

thumb 20.09.2019

Участие на Антон Койчев в К...

септември, часа

thumb 19.09.2019

СДС издигна Елеонора Николо...

В Две могили синята партия издига Драгомир Драганов

thumb 18.09.2019

Тони Симидчиева: Пловдив бе...

Националното ръководство този път реши наистина да ни чуе

thumb 18.09.2019

Христо Апостолов: Образоват...

Много често гражданите забравят какво е било и какво е в момента, н...

thumb 16.09.2019

Участие на Антон Койчев в "...

Вторник, 17 септември, 10 часа

thumb 11.09.2019

Емил Кабаиванов: Времето на...

За да бъде една успешна коалиция, тя трябва да бъде от политически ...

thumb 11.09.2019

Калин Костов: Държавата да ...

Свищов заслужава прозрачно компетентно управление, с мисъл и отгово...

thumb 11.09.2019

Усещам подкрепата на моите ...

Tой допълни, че има подготвени проекти за следващите 5 до 7 години ...

thumb 10.09.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

10 септември, 19.30 часа

thumb 09.09.2019

Участие на Пламен Юруков в ...

Разговор за 9 септември