Местни избори

Силна подкрепа получи Йорданка Фандъкова от СДС-София

11.10.2019

Много искам София да има отново за кмет Йорданка Фандъкова, тя е предвидима, овладяна и балансирана. Това каза президентът на Република България в периода 1997-2002 г. Петър Стоянов по време на предизборна среща в „Красно село“ със СДС-София, кандидатите за районни кметове и листата на СДС и ГЕРБ. Събитието уважиха и председателят на СДС Румен Христов, евродепутатът Александър Йорданов, президентът на КТ Подкрепа Димитър Манолов, Вили Лилков. Срещата беше открита от председателя на СДС-София и кандидат за общински съветник Антон Койчев.  

Харесвам и нейната предвидимост. За мен е важно София да има кмет, от който знаеш какво да очакваш, продължи Петър Стоянов. е можеш да обещаваш свърх неща. Всеки политик трябва да има известна базова почтеност.
Предлагам конкретна програма. Надявам се, които от вас не са се запознали, ще могат да се запознаят подробно, заяви пред препълнената зала Йорданка Фандъкова.
Тя не е просто пожелание. Това е ясен план за действие с много ясна визия. Визията ни е да развиваме София като свободен, духовен и проспериращ град. Град, в който хората да имат възможност за изява, да реализират своите предприемачески идеи. Имах много срещи през тези дни с хора от бизнеса. Ясно е, че икономиката на града се развива доста сериозно през последните години. За това и икономическите показатели са доста сериозни. Това ни дава основание да работим за това да минем на още един етап в развитието на града ни“, допълни още Фандъкова. 
Александър Йорданов изрази позиция, че Йорданка Фандъкова е добър професионалист. По думите му София е далеч далеч по-оправен град от Брюксел. "Зарязах днес половината от работния ден в Брюксел, признавам си, за да бъда именно тази вечер тук. По принцип се връщам тук с късния самолет, който идва в 00.00 ч. Но нещо трепна в сърцето, не издържах и си дойдох. Истината е, че г-жа Фандъкова освен професионализма, който показа в тези години и независимо от злите езици, от клетевниците, от мошениците, които в нашата държава ги е имало винаги и никога няма да се свършат. Това е национална характерология да се самоотричаме, да се самооплюваме. Винаги да гледаме и търсим кривото, лошото на всеки човек. Това е национална болест. Г-жа Фандъкова като кмет на София, погледнато отстрани, излъчва първо една стабилност, излъчва доверие, внушава доверие и за нормалния човек тя просто е един добър човек“, каза още Йорданов. 
 
Председателят ан СДС Румен Христов изрази увереност в победата и призова за пълна мобилизация на десницата в София.
 
Insert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumb

Още по темата

thumb 20.10.2019

Участие на Елеонора Николов...

21 октомври, понеделник, 8.35 часа

thumb 20.10.2019

Участие на Антон Койчев в т...

Неделя, 20 октомври, 20 часа

thumb 20.10.2019

СДС настоява лидерите на "Д...

В такива ситуации цивилизованите политици се оттеглят от листата

thumb 19.10.2019

Румен Христов в "Свободна з...

Видео с участието в тв Европа

thumb 19.10.2019

Участие на Антон Койчев в К...

19 октомври, 17 ч

thumb 18.10.2019

Участие на Илия Лазаров в "...

Събота, 19.30 часа

thumb 17.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 18 октомври, 10 часа

thumb 17.10.2019

СДС подкрепи Здравко Димит...

За нас е важно Пловдив да има десен кмет и в негово лице го намирам...

thumb 17.10.2019

Пълна зала пожела успех на ...

На сцената се изви хоро и се развя знамето на СДС

thumb 17.10.2019

Румен Христов: СДС застава...

За нас това е много специална подкрепа, заяви Вяра Церовска