thumb

18 ноември - първият демократичен митинг след 45 години комунизъм!

Площадът пред храм-паметника „Св. Александър Невски“ се превръща в един от символите на промените

thumb

СДС не приема за справедлива идеята да не се заплаща първия ден от болничните на работещите

Според нас, това е на първо място унизително към огромния брой българи, които не получават фалшиви болнични

thumb

Решение на НИС на СДС

НИС на СДС свиква Национален съвет на 23.11.2019 г., събота, в гр. Монтана

Общински съвет

Борислав Виларов

Борислав Любомиров Виларов – втори в листата на кандидати за общински съветници, издигнат от местна коалиция БЪДЕЩЕ ЗА КОПРИВЩИЦА (СДС - БЗНС) с подкрепата на ЗЕЛЕНИТЕ

Борислав Виларов е роден на 11 октомври 1962 г. в гр. София. Завършва средно-специално образование в София през 1980 г. Магистър по „История и география” (ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий”, 1995 г.) и Политология, специалност „Политическа социология” (НБУ – София, 1998 г.). Специализира в сферата на политически комуникации, политически маркетинг, политически PR  и мениджмънт на предизборни кампании. От 1997 до 1998 е хоноруван асистент по „Политически комуникации” в СУ „Св. Кл. Охридски” и НБУ – София. Работил е като консултант и ръководетел на предизборни кампании на кандидати за кметове, народни представители и президенти от дясното политическо пространство. През 1996 г. работи в Предизборния екип на Президента Петър Стоянов, като ръководител „Група за експресни анализи”. От 1996 г. работи в третия сектор, членува и участва в ръководството на редица професионални организации и НПО работещи в сферата на съхраняване на културното наследство, устойчиво развитие и ООС, и развитие на културно-исторически и екотуризъм. Собственик на консултантска фирма „ProImage and Communication”, ЕООД работеща в сферата на политическо консултиране, стратегическо планиране, разработване и управление на европейски проекти. По европейски проекти работи в България, Сърбия и Румъния.

Борислав Виларов произхожда от Дебеляновия род в Копривщица.Неговият дядо арх. Вельо Дебелянов е архитект и кмет на Копривщица. Той е един от инициаторите за описване на недвижимото културно-историческо наследство и обявяване на Копривщица за национален архитектурно-исторически резерват.

През 2007 – 2011 г. Борислав Виларов е общински съветник, избран от листата на дясно-центристка местна коалиция ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА КОПРИВЩИЦА с участието на СДС и ДСБ.