thumb

Решение на НИС на СДС

НИС на СДС свиква Национален съвет на 23.11.2019 г., събота, в гр. Монтана

thumb

Д-р Антон Койчев: Деструктивна опозиция в СОС и липса на комуникация крият рискове от преповтаряне на стари грешки

Някои от кризисните ситуации можеха да се предотвратят просто с по-добра комуникация и артикулация пред самите гражда...

thumb

СДС към БЛС: Не бъркайте в касичките на децата!

Вероятно за БЛС левчето е нищожна сума, но за родителите, особено след първата година от майчинството, всеки разход е...

thumb

Румен Христов: Отново предлагаме намаляване на данък дивидент

СДС иска втората година от майчинството да бъде в размер на 90% от сумата, на която са се осигурявали майките, преди ...

Румен Христов във Велико Търново

05.10.2011

Убеден съм, че на тези важни за всички избори Съюзът на десните сили ще победи левицата, това заяви във Велико Търново кандидатът за президент Румен Христов.

 

Румен Христов – кандидат за президент на СДС: „На изборите ние активизираме около 300 хиляди души! Толкова имаме на последните парламентарни избори. Ако ние успеем да привлечем още 350 хиляди, ние изпреварваме социалистите! Ние ще отидем на балотаж само с десни гласове!”

Кандидатът на Съюза на десните сили заяви още, че  всички политически формации, които го подкрепят, му дават свободата да бъде  независим български президент.

Румен Христов – кандидат за президент на СДС: „Като президент ще работя само за интересите на България и българските граждани. Нямам зависимост нито към БКП, нито към бившите служби на държавна сигурност, няма от какво да се притеснявам, ще бъда достоен президент и в България, и в чужбина!”

Румен Христов е убеден, че българският президент има достатъчно правомощия и ако е ярка личност, може да издигне авторитета на институцията и да промени политиката на страната.


Tags: Румен Христов, Велико Търново, СДС