Девети септември – черен ден за България!

Днес ретроградните комунисти явно, а техните наследници – под сурдинка, ще празнуват 9 септември.

Денят, в който страната ни попадна под съветски „ботуш“ и се върна с десетилетия назад. Новите властници, със съдействието на господарите си в Москва, превърнаха цветущата ни, толерантна и богата България в тоталитарна, недемократична държава, в която българи избиваха българи в името на комунистическите идеи. Държава, в която комунистите отнеха земята и имуществото на хората, постигнали благосъстояние с труда и ума си, забраниха вярата, преследваха свободомислието и написаха най-черните страници в новата ни история.
Ден,който комунистическата пропаганда обяви за антифашистка революция, а истината е, че в тогавашното правителство на Муравиев не е имало нито един фашист!
Девети септември трябва да се заклейми, но не бива да се забравя! За да знаят бъдните поколения откъде дойде разрухата за България, защо е сред най-бедните европейски държави, как мрежите на бившата БКП, мимикрирала в БСП, и нейният репресивен апарат-ДС, продължават да пречат на страната ни по пътя на още по-силната евроатлантическа интеграция.