Кой от кандидат-депутатите в Пловдив ще бъде избран с най-много преференции

„Не съм Ванга, но мога да предскажа кой от кандидат-депутатите в Пловдив ще бъде избран с най-много преференции. Знам името – Тони Симидчиева е. Тя е от СДС, на 10-то място в листата на ГЕРБ-СДС, но за нея е без значение на кое място е. Известна е като прероденият Странджата. На толкова хора е помогнала, че само те да дадат гласа си за нея, ще й стигнат да влезе в парламента.“. Това казва известен пловдивски майстор-занаятчия, допълвайки: „Председател е на Занаятчийската камара в Пловдив, тя възроди занаятите под тепетата, само занаятчиите да натиснем изборната машинка за нея с преференцията 110, ще са й достатъчни.“

Динко ПЕТКОВ
„Тони има завладяваща усмивка. Можеш да я видиш посърнала, само когато не е успяла да помогне на някого. Така ще го направи, че да си стъпиш на краката, ако си я закъсал. И маха с ръка, когато й казваш, че си й страшно задължен. Когато отиде в Народното събрание, сигурна съм, че ще предложи закон, който ще се казва „За човещината“. Ще е адекватен на християнската повеля „Ако имаш две ризи, дай едната на ближния си“. Такава е тя, такава и ще бъде!“, коментира пловдивчанка, усетила лично човещината й.
Тони Симидчиева никак не обича да бъде хвалена. Това я дразни. Смята, че доброто, което прави, не е за себеизтъкване. „Хайде, хайде, стига с тези хвалби, хора сме, как няма да си помагаме!“, ще каже. Така е възпитавана още от малка. На това е научила и трите си деца.
Как да се помогне на народа, какви закони да се приемат, за да живея хората у нас по-щастливо, ще чуваме Тони Симидчиева да пледира от парламентарната трибуна.

Източник:plovdivmedia.bg