От Областното ръководство на СДС към жителите на общините на Мадан и Рудозем

Обръщаме се към хората в Мадан и Рудозем във връзка с предстоящите избори. Не сме забравили, че това бяха най-сините общини в НАЧАЛОТО на демокрацията. Хората от тези общини първи се изправиха смело срещу комунизма и заедно изживяхме най-важните и запомнящи се емоции , които никога няма да забравим – БЛАГОДАРИМ ВИ!

Подкрепата Ви за СДС в онези години, беше много важна, защото тогава се възстановиха религиозните свободи, човешките права, политическата демокрация, страната се преориентира към цивилизования свят, НАТО И ЕС. Утвърдиха се частната собственост, пазарната икономика, свободната инициатива. Във всяко нещо НАЧАЛОТО е най-трудно и най-запомнящо се, а пътят е дълъг и особено дълъг, когато се касае за общество и държава.

Ние нямаме основания да сме недоволни, по пътя СДС стана член на ЕНП, която създаде съвременна Европа, страната стана член на НАТО и ЕС, усилията продължават за влизане в Еврозоната и Шенген.

Изминаха трудни десетилетия, в които имаше много разочаровани, но нашите усилия в посока на направения избор неотклонно продължават. Ние държим на религиозните и традиционни ценности, разчитаме на труда си, бизнеса си, професионализма си, упорито отстояваме избрания път.

В България си партнираме с партии членове на ЕНП, каквато в случая е ГЕРБ, без оглед дали ще е на власт или в опозиция. Отстояваме местните приоритети заедно с нашите партньори от ГЕРБ, такива каквито сме ги заложили в началото на промяната – ГКПП Рудозем-Ксанти, рехабилитация на пътя Асеновград-Смолян, Смолян-Рудозем през връх Средногорец, язовир Пловдивци, нова водопроводна мрежа до гр. Мадан, минен туризъм, минерални извори, инвестиции в енергийна ефективност, саниране на сгради.

Най-важното в съвместните ни усилия е инвестиции в добро и ефективно образованието и ефективна здравна мрежа.

В тези избори сме партньори с ГЕРБ и считаме, че не е редно комунистите да се връщат във властта през задния вход и чрез така наречените алтернативни проекти-партии на протеста ,президентско правителство и други. Ние винаги сме правили демокрация за всички ,в нея властта трябва да се спечели, както е редно ,чрез честно спечелени демократични избори и съгласно волята на българския народ.

Ще разчитаме на Вашата подкрепа и в момента за окончателно влизане на страната в Еврозоната и Шенгенското пространство, с намерение сме да извършим ново териториално деление, децентрализация, да въведем нова конституция и правов ред, гарантиращ свобода и справедливост за всеки.

Ще продължим напред с Божията воля и с ролята, която сте ни отредили – вярно да служим на интересите Ви. Най-важно на предстоящите избори е да са ГЛАСУВА.
Нашият номер в бюлетина е №5

Доктор Хасан Хаджиев

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!