СДС: Към властта в София посягат два клана на ДС

Декларация на СДС

СДС призовава членовете, симпатизантите си и всички софиянци, които искат да живеят в модерен и подреден град, да подкрепят кандидатите за кмет, общински съветници и районни кметове на столицата от ГЕРБ-СДС.

Към властта в най-големия български град посягат два клана на Държавна сигурност и бившата БКП. Единият заложи на пряк наследник, внук и син на генерали от тоталитарния репресивен апарат, другият – на БСП кандидатка, която напомня на активистка на комунистическия интернационал.

На този фон, десният кандидат на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян е единственият разумен избор! Зад него не надничат интересите и парите на ДС, а с лицето си стоят двете десни партии, членки на най-голямата европейска фракция – ЕНП.

ГЕРБ и СДС се доказаха през годините като единствените, които не създават кризи, а ги решават, след управленията на БСП/ДС.

ГЕРБ и СДС показаха, че въпреки грешките, които допускат, никой не може да управлява по-добре държавата през последните 33 години.

София не бива да попада в ръцете на ДС, „Проманата“ или БСП. Видяхме на какво са способни – да си припомним правителствата на Жан Виденов, Орешарски и Кирил Петков.

Единственият начин да не допуснем това да се случи в столицата е да гласуваме масово за Антон Хекимян, листата за общински съветници и районни кметове на ГЕРБ-СДС!

Апатията и вотът „не подкрепям никого“ не са протест, а огромна помощ за овладяването на града ни от червената олигархия и икономическите мрежи на Държавна сигурност!

Да не го допуснем!

Гласувайте с номер 76!