„Империята на пошлостта“ развенчава митовете за Русия

Днес СДС организира представяне на книгата на Кънчо Кожухаров „Империята на пошлостта“. Книгата беше представена от нейния автор, който разказа за подйто разкри подхода, довел до създаването на творбата. Къчо Кожухаров, по аналогия с Кен Киси, нарича нетрадиционния анализ, който е използвал „Полет над историческо гнездо“. Анализът е разработен за извличане на полезна информация от огромни масиви дезинформация, казва авторът.
С тази книга ще бъдат развенчани митовете за Русия. Това е разказ за една голяма лъжа и манипулация, на която, за съжаление са подвластни и много българи.
Председателят на СДС Румен Христов благодари на Кънчо Кожухаров, че с тази книга дава възможност на българското общество да получи истината за Русия и нейната агресорска имперска мания.
Проблемът на България е, че се намираме на няколкостотин километра от войната и е хубаво, че има такива автори като Вас да ни кажат какво представляват те през годините и защо сега са такива. Дано да стигнем до прозрението по какъв начин можем да ги спрем, каза Румен Христов.