СДС възстанови структурите си в Бургас и Айтос

През изминалата седмица СДС възстанови своите структури в Бургас и Айтос. На проведените учредителни събрания, новите членовете на СДС избраха общински ръководства на организациите на синята партия в Бургас и Айтос. В община Бургас за председател беше избран Иво Баев, а в община Айтос Татяна Петрова.
Беше избрано и ново областно ръководство с председател Емил Кючуков.
В новите организации членуват предимно млади хора, както и стари седесари.Те ще работят за развитието на Бургас и цялата област, като отстояват дясно консервативни ценности и правото на свободна инициатива на всеки предприемчив бургазлия.
СДС в област Бургас, дава заявка за още по-добро представяне на парламентарните избори.
Амбицията на СДС Бургас е на местните избори есента, десните хора в областта да имат своето достойно представителство в общинските съвети и кметствата.

Иво Баев е доказан адвокат, дългогодишен общински съветник в Общинския съвет в Бургас. Човек с ясно изразени дясно консервативни ценности и непримирим в отстояването им.

Татяна Петрова се връща отново към политиката, след няколко годишно прекъсване, защото иска Айтос и регионът да са по-добро място за живот и работа.

Емил Кючуков е предприемач, който за пръв път влиза в политиката. Неговата цел е развитието на Бургас и България, чрез стимулирането на активното участие и развитие на бизнеса и гражданите.