Румен Христов подкрепи Драгомир Драганов в Русе

С Драгомир Драганов се познаваме от дълги години, заяви председателят на СДС Румен Христов в Русе, където дойде, за да подкрепи кандидата на партията за народен представител. Той е един подготвен човек със  сериозен административен и политически опит, който се бори за каузите си. Беше в две важни комисии в 48 Народно събрание и мога да кажа, че в транспортната беше най-подготвеият. Надявам се отново да бъде в парламента и аз, като бивш депутат от Русе, ще направя възможното заедно с него да решаваме проблемите в града и областта.

Драгомир Драганов призова симпатизантите си да гасуват за него машина, с преференция 105. Ще настоявам за целеви субсидии за русенския регион за бул. „Бъгария“, пътя около митниццата, пътя за Силистра, заяви кандидатът. Транспортният проблем е сериозен. Ще ангажирам цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС, за да решаваме тези проблеми не само за Русе, но и за цялата област.

Подкрепата си за Драгомир Драганов даде и членът на националното ръководство и общински съветник от СДС в Русе Станимир Станчев.