СДС с нови ръководства в Генерал Тошево и Шабла

В деня на светлия християнски празник Благовещение общинските организации на СДС в Генерал Тошево и Шабла проведоха своите отчетно-изборни събрания за периода август 2021 – март 2024. Гости бяха Филип Асенов – организационен секретар в НИС на СДС и д-р Ганчо Стоянов – председател на областния съвет на партията.
В отчетните доклади бяха засегнати организационни проблеми, взаимоотношенията с коалиционния партньор, необходимостта от писмено споразумение между партньорите в коалицията, нуждата от привличане на повече млади хора в партията, за да стане СДС отново водеща политическа сила в двете общини. Излъчени бяха и представители на общинските ръководства в областния съвет.
За председател на общинската организация в Генерал Тощево бе избран Валентин Иванов Петров, а за секретар – Теодора Петрова Желева.

Председателят на СДС в гр. Шабла Стефан Жечев
Петчленно ръководство – председател, заместник-председател, секретар и двама членове, бе излъчено в Шабла. За председател бе преизбран Стефан Жечев, който е и общински съветник в местния общински съвет. След събранието присъстващите отбелязаха със скромен коктейл 34 години от основаването на СДС в Шабла.